Productoverzicht

Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan de soms stevige impact van zijn omgeving. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen. Hier vindt u een overzicht van de meest gebruikte systemen.

Capatect Comfort

Elk component van dit systeem is ontworpen om efficiënt te zijn. Efficiënt en economisch, want op kwaliteit en efficiëntie wordt niet bespaard bij Caparol, ook niet bij dit comfort-systeem.

Lees meer >>

Capatect Carbon

Capatect Carbon voor gevels waar extreme belasting voorkomt, heeft Caparol met al zijn know-how dit carbonsysteem ontwikkeld. De wapeningslaag met CarbonSpachtel zorgt ervoor dat een ongeëvenaarde slagvastheid wordt verkregen bij geringe laagdikte.

Lees meer >>

Capatect Carbon Dark voor zeer donkere kleuren

Er is steeds meer vraag naar erg donkere kleuren voor gevels. Door de hiermee gepaard gaande invloed va zonnestraling, worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het ganse systeem.

Lees meer >>

Capatect Peri-M

Op sokkels en bij entreepartijen treedt slijtage snel op. Het sokkelisolatiesysteem Capatect Peri-M is speciaal ontwikkeld voor toepassing op deze zwaar belaste geveldelen.

Lees meer >>

Capatect Brick / Keramik

Afwerking in baksteen in plaats van in sierpleister voor wanneer de bouwheer bijzonder waarde hecht aan een afwerking met een baksteenuitstraling of met keramische materialen.

Lees meer >>

Capatect System Pheno

Capatect System Pheno is uitzonderlijk thermisch performant en kan dus meer, ondanks zijn geringere en dus plaatsbesparende dikte.

Lees meer >>

Capatect System Lignum

Voor de verhoging van het akoestisch comfort, gecombineerd met uitstekende isolatieresultaten bij houtskeletbouw.

Lees meer >>

Capatect System Miner-A

Capatect System Miner-A is een systeem bestaande uit minerale wol in combinatie met de gekende en gewaardeerde wapeningslaag.

Lees meer >>