Over Vandeweege

Sinds 1971 staat de firma Vandeweege garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit.

Wij zijn een groothandel in verf, gevelbepleistering en interieurbekleding.

Dankzij de jarenlange samenwerking met Caparol, hebben wij de ervaring en know-how in huis om u met raad en daad bij te staan. Desgewenst brengen wij u in contact met een uitvoerder in uw de buurt.

Foto van het gebouw van Vandeweege nv

Netwerk van erkende uitvoerders

Een goed systeem staat of valt met een goede toepassing van het systeem. Daarom wil Caparol van meet af aan betrokken worden bij een project : de juiste voorbereiding, goede afspraken omtrent bouwdetails en last but not least : het begeleiden van een netwerk van uitvoerders die het belang van alle componenten naar waarde kunnen schatten en aldus de kroon op het werk kunnen zetten : een perfect eindresultaat.

Dankzij de pioniersrol van Caparol beschikken wij over een netwerk van ervaren uitvoerders die samen met ons al een heel traject hebben afgelegd. Via technische scholing en workshops wordt elke innovatie grondig besproken en worden nieuwe technieken aangeleerd. Enkel de beste uitvoerders met een goede reputatie worden erkend als Caparol Partner. Volgens ons is dit een must om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen.

Een andere erg voorname schakel hierbij is ons netwerk van regionale Caparol dealers die alle service bieden en die ervoor zorgen dat de juiste producten tijdig en in de juiste kleur afgeleverd worden bij de verwerkers. Samen met de mensen van Caparol zorgen zij voor alle service die nodig is om een object tot een goed einde te brengen.

10 jaar garantie

10 jaar verzekerde garantie!

Door optimaal op elkaar afgestemde componenten, controles en certificeringen beantwoorden wij aan de hoogste eisen, en kunnen wij u een bijkomende externe 10-jarige verzekerde garantie via Euracor/Protect aanbieden!

Bent u een vakman en wil u graag meer weten? Tien jaar garantie.