Elke gevel zijn oplossing

Als meest gebruikte afwerking voor gevelisolatiesystemen hebben we de sierpleister. Dankzij talrijke innovaties weerstaan ze aan ons hedendaags klimaat. Voor wat het uitzicht betreft, kan de ontwerper of bouwheer kiezen uit verschillende opties van erg glad naar erg grof, van wit tot de meest tot de verbeelding sprekende kleuren. Ook imitatie-baksteenstrips kunnen als afwerking, zelfs custom-made!

Caparol biedt een geveloplossing voor elke esthetische wens en het techisch eisenpakket voor elke omstandigheid.

De voordelen van de Capatect-systemen in een notendop:

Ruime creativiteit: alle vormen en alle stijlen

Of u als ontwerper of bouwheer een strak of een gedetailleerd resultaat voor ogen heeft : Caparol biedt het allemaal. Door tal van leuke afwerkingsdetails wordt saaiheid verdreven. Ronde vormen, sierlijsten en zelfs geprinte beelden als afwerking bieden een ruim pallet aan architecturale mogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie? Onze afwerkingsmogelijkheden.

Slagvast, sterk en bestand tegen hagelschade

Ons klimaat wordt steeds grilliger. Felle onweders en de daarbij horende grote hagelbollen zijn al lang geen uitzondering meer. Een systeem dat extra bestand is tegen de niet te onderschatten impact van allerhande weersinvloeden is dan ook geen overbodige luxe meer. Ook de kenmerken van ons gematigd zeeklimaat, met opeenvolgende cycli van vochtige, koude en warme periodes, stellen vaak specifieke eisen aan een systeem. En dan is er ook nog de ‘gewone’ mechanische impact van het leven in en rondom een huis. De motorfiets van papa die plots tegen de muur belandt, zoonlief die profvoetballer wil worden en ijverig oefent…. tegen de gevel! Ook hiertegen moet een systeem bestand zijn.

Moeilijk ontvlambaar, niet brandbaar

Onze systemen zijn uitgebreid getest op hun reactie op brand. Wanneer gewenst is een systeem in de klasse ‘niet brandbaar’ voorhanden. In het merendeel van de gevallen is de ‘moeilijk ontvlambare’ versie ruim voldoende. Voor hoogbouw is er het systeem in de categorie ‘niet brandbaar’.