Tot 50% besparing!

40% van het totale energieverbruik in Europa wordt besteed aan het verwarmen (en koelen) van gebouwen. Hierdoor is niet enkel het optimaliseren van nieuwe woningen, maar ook het verbeteren van bestaande, slecht geïsoleerde woningen een must.

Met de beproefde thermische isolatiesystemen van Caparol bepaart u tot 50% op uw verwarmingsenergie. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Saneren van oude gebouwen: "mooi geïsoleerd"

Bij renovatie zijn er qua gevelisolatie niet al te veel opties. Bij isoleren aan de binnenkant gaat binnenruimte verloren. Vaak volstaat ook het vullen van spouwmuren niet meer. Met thermische gevelisolatie wordt de oplossing gemakkelijk, want ze ligt aan de buitenkant van de woning! Zo blijft kostbare binnenruimte gespaard. Met de talrijke afwerkingsmogelijkheden oogt de gevel modern, of sluit hij aan bij meer traditionele woningen.

Door de besparing op de verwarmingsenergie renderen de kosten van de gevelisolatie al na enkele jaren. Ondertussen voldoet u aan de eisen van de EnergiePrestatieRegelgeveing.

Bij nieuwbouw ... uiteraard!

Gevelisolatie is de belangrijkste maatregel die genomen moet worden om het energieverlies van een woning te minimaliseren en de kwaliteit vann het binnenklimaat te verzekeren. Het gebruik van gekeurde kwaliteitsproducten en de plaatsing door professionelen is hierbij wel een must.

Warmte-isolatie in de zomer

In slecht geïsoleerde woningen kan het in de zomer door opwarming ondraaglijk warm worden. In goed geïsoleerde huizen daarentegen wordt de hitte door de buitenste isolatielaag samen met superisolerende beglazing en eventuele zonwering buiten gehouden. Ook koelingsenergie hebt u dus niet meer nodig.

Huizen met thermische isolatie zijn dus beter af, winter én zomer. U bespaart dus in elk seizoen !